QUI SOM
Mirapro és una productora audiovisual i de creació i gestió de continguts digitals formada per un equip jove amb molt de talent i que està en constant aprenentatge i recerca per estar sempre a la última.

Actualment un dels punts forts de Mirapro és el desenvolupament d'aplicacions per plataformes mòbils, principalment iPhone i iPad.

Donem serveis d'imatge i so, composició de música per videojocs, creació d'efectes de so en sala o a l'exterior, locucions, doblatges...

Una altra àrea que ja fa temps que ens funciona és la d'internet. Fem gestió de continguts, gestió de xarxes socials, blogs, analítiques i mètriques web, així com campanyes de promoció digital online per productes i empreses, advergamings, jocs flash...

La nostra experiència en el món de la publicitat també ens permet donar altres serveis; disseny gràfic, il·lustracions, storyboards, animatics, rodatges d'spots, falques de ràdio, videos d'empresa i per convencions, producció d'events...
Pau Font
Socio Director
pau@mirapro.com

Als 19 anys quan estudiava ja volia muntar una empresa de vídeo, però vaig pensar que potser encara no era el moment. Vaig passar un temps a TV3 fent de tècnic d'explotació d'equips i posteriorment vaig estar treballant a la Televisió local de Sant Cugat aprenent l'ofici del món audiovisual i fent de tot, càmera, realitzador d'informatius, muntador, etc.

Casualment també sóc Tècnic Especialista en Eletrònica de Telecomunicacions com el meu soci Albert, tot i que no vam estudiar junts ni ens coneixíem en aquell temps. Després de treballar en diverses empreses i veure models de gestió diferents, l'any 2002 vaig fundar Mirapro ja com a projecte personal i des de llavors ha estat la meva gran dedicació.

Aquests anys han suposat molt esforç i molts reptes però han servit per agafar solera com a empresa i també a nivell personal. Els reptes actuals passen per anar enfortint l'empresa i sobretot seguir disfrutant de la privilegiada feina que fem.

Albert Murillo
Socio Director
amurillo@mirapro.com

Vaig jugar al primer videojoc a la dècada dels setanta, quan encara no hi havia consoles a les llars. Em vaig formar com a Tècnic Electrònic especialitzat en Telecomunicacions, però mentre estudiava, ja veia que la meva passió era la Ràdio i el So.

Als anys noranta entro com a tècnic de so a Ràdio Estel i pel canvi de segle arribo a Ona Catalana com a responsable tècnic de les promocions i la publicitat.

Des de l'any 2003 dirigeixo el programa "Generació digital" de Catalunya Ràdio que parla de videojocs i oci electrònic.

A Mirapro dirigeixo l'àrea de so i videojocs.

banner mirapro
MIRAPRO Grup Audiovisual c/ Saragossa 133 Baixos 08006 Barcelona Tel: + (34) 93 513 12 80 info@mirapro.com

© Mira Management S.L. | Aviso Legal